2. dan slovenske badmintonske lige

• 2. dan slovenske badmintonske lige

V Nedeljo 07.11.2021 se je v Kungoti odvil 2 dan slovenske badmintonske lige. Predčasno sta udeležbo odpovedala dva kluba BK Mladost in BK Olimpija 2. Na poti na turnir pa je BK Pišece izvedel za neprijetno novico o pozitivni osebi in tako moral odpovedati pot do Kungote. Na tekmovanju 1 lige BK Bit v napetih bojih ni dopustil večjih presenečenj in tako z rezultatom 4-1 premagal BK Olimpijo in 5-0 BK Medvode mladi. Medsebojno srečanje med BK Olimpijo in BK Medvode mladi ni prinesel presenečenj in z rezultatom 5-0 so slavili BK Olimpija. V drugi skupini so bili vsi boji med ekipami BK Branik, Mr. Pet Medvode in BK TEM Mirna precej izenačeni saj no bili rezultati 2-3 razen dvoboja med BK Branik in Mr. Pet Medvode. Slednji je zmagal z rezultatom 5-0.

V drugi ligi je BK Kungota prepičljivo premagala z 5-0 oba tekmeca BK Mengeš in BK Konex 2. BK Ljubljana pa z 5-0 BK Branik mladi in z 4-1 BK Konex 1. BK TEM Mirna Junior so bili z 4-1 boljši od BK Konex 2.

V finalu se bodo tako v 1 ligi srečali BK Bit z BK TEM Mirna ter BK Olimpija z Mr. Pet Medovde V drugi ligi bodo v Playoff-u nastopali BK TEM Mirna junior proti BK Konex 1 ter BK Kungota proti BK Ljubljana.

Upamo, da se razmere ne zaostijo in bo finale lahko izpeljan.