17.12.2022

Evropsko prvenstvo mešanih ekip 2022

14.12.2022
Naša članska reprezentanca se nahaja v Bolgariji, kjer potekajo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo mešanih ekip. Slovensko ekipo zastopajo: Petra Polanc, Lia Šalehar, Zoja Novak, Andraž Krapež, Miha Ivančič in Maj Poboljšaj. Spremlja jih selektorica Maja Kersnik. Danes so igralci opravili trening, jutri jih čaka dvoboj z Bolgarijo, v petek pa z Belgijo. Gre za dva močna nasprotnika, a naši igralci napovedujejo borbo do zadnjega atoma moči.

15.12.2022
Danes je naša ekipa odigrala dvoboj proti Bolgariji. Bolgari so bili na papirju nedvomno favoriti, vendar pa je bila slika na igrišču precej drugačna. Slovenski reprezentantje so nudili močan odpor in dvoboj je trajal skoraj 4 ure. Na koncu so Bolgari zmagali z rezultatom 4:1. Točko za Slovenijo sta z odlično igro v mešanih dvojicah prinesla Miha Ivančič in Petra Polanc. Blizu uspeha je bil tudi Andraž Krapež, ki je odigral vrhunski match proti Danielu Nikolovu. Andraž zmagal prvi set in bil z nasprotnikom popolnoma izenačen skoraj do konca drugega seta, a je potem žal zmanjkalo moči. Tudi v igri moških dvojic je bil rezultat v obeh setih povsem izenačen. Poboljšaju in Ivančiču je v zaključku zmanjkalo malo mirnosti, koncantracije in pa tudi športne sreče. Petra med posameznicami žal ni mogla povsem v svojo igro, saj se še vedno sooča s posledicami bolezni iz prejšnjega tedna. Najtežjo tekmo pa sta dobili Zoja Novak in Lia Šalehar, ki sta se mogli zoperstavit izjemno močnima sestrama Stoeva. Vsekakor sta grizli po najboljših močeh, se borili na vse pretege, vendar sta Bolgarki svetovna klasa in to sta s svojo igro tudi dokazali. Vse čestitke ekipi za današnje nastope. Jutri naše čaka še dvoboj z Belgijo.

16.12.2022
Reprezentanca Slovenije se je danes na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo mešanih ekip pomerila še z ekipo Belgije. Ponovno je bilo razburljivo, na koncu pa so slavili Belgijci z rezultatom 3:2. Naša ekipa je točki osvojila v igri ženskih in mešanih dvojic. Lia Šalehar in Zoja Novak sta bili boljši od para Jaques in Lammeryn, Miha Ivančič in Petra Polanc pa od naveze Houthoofd/Jaques. Z odlično igro sta bila blizu zmage tudi Miha Ivančič in Maj Poboljšaj, ki sta v treh setih klonila proti paru Carraggi/Bracke. Andraž Krapež in Petra Polanc v igri posameznikov tokrat proti izredno močnima nasportnikoma nista imela večjih možnosti. Naši igralci se kljub porazoma domov vračajo z dvignjeno glavo. Vse tekme so bile odigrane na visokem nivoju. Igralci so se borili, se spodbujali in bili Ekipa.

RAZPISI

10. Veteransko državno prvenstvo RS 2023
sobota, 11. februar 2023
RAZPIS
PRIJAVE

Divider

KOLEDAR

10. Državno veteransko prvenstvo
sobota, 11. februar 2023

1. turnir U11 in 1. trurnir U17
sobota, 18. februar 2023

1. turnir U15
sobota, 25. februar 2023

LIGA 2.krog
sobota, 11. marec 2023